Belépés
facebook_page_plugin

Főoldal galéria

2017. június 9-én a Budapesti Gazdasági Egyetem aulájában tartott díjkiosztó keretein belül iskolánk átvehette az Európai Parlament Nagykövet Iskolája címért járó plakettet és okleveleket.

Az Európai Parlament Nagykövet-iskolája az EU összes államában zajló program, amelynek fő célja a fiatalok figyelmének felkeltése Európa és az európai parlamenti demokrácia iránt. Az iskola ehhez kapcsolódó programjait nagyban segítette és a jövőben is segíti majd iskolánk 7 Junior Nagykövete: Gulyás Lianna (9.A), Major Anna (10.B), Morvai Flórián (11.A), Nagy Viven (9.A), Papp Melinda (10.b), Szente Evelin (11.A), Zelei Csenge (9.A)

Köszönet a szervezésért és a koordinálásért Kertész Anna Eszter és Módos Csaba Kollégáknak!

Magyarországon összesen 25 nagykövet iskola van jelenleg! Ebből egy a Károlyi!

Oktató munkánkat továbbra is az európai értékek mentén tesszük!

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Köszöntő

balogh ervinTisztelt Látogató!

Örömmel köszöntöm iskolánk honlapján!

Intézményünk Budapest jól megközelíthető pontján – Angyalföldön, az Árpád-híd mellett, dinamikusan fejlődő közegben – található.

Az épület elhelyezkedése szimbolikus jelentőségű, hisz az értékőrzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a modern, felgyorsult világ követelményeinek is megfeleljünk. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk az idegen nyelvek oktatására. Nálunk valamennyi tanuló két idegen nyelvet tanulhat, akár közgazdaságtan, akár ügyvitel szakágazaton tanul. Szakmai képzésünket angol és német partnerek bevonásával folyamatosan fejlesztjük, tanulóink egy része évente külföldi szakmai gyakorlaton vehet részt.

Iskolánk nevelőtestülete fiatal, de tapasztalattal bíró, dinamikus szemléletű csapat. A közös munka eredményeként számos oktatással foglalkozó mérésen és versenyen kiemelkedően jól szerepelnek tanulóink, mégis legfontosabbnak a humánus, támogató légkört tekintjük. Az oktató munka mellett a személyiségfejlesztést is kiemelkedő feladatunknak tartjuk.

Honlapunk egyszerre kíván információt nyújtani a továbbtanulásban bizonytalan, jó színvonalú szakgimnáziumot kereső általános iskolai tanulók, másrészt az iskolához tartozó közösség számára is!

Jó böngészést kívánva üdvözlettel:

Balogh Ervin
igazgató

 

 

PI ISKOLA logo online

bgszc

npt

hatar 120x240

erasmus2

 bga small

okoiskola logo

Elérhetőség

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

Károlyi Mihály

Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma

1139 Budapest, Váci út 89.

Telefon: (+36 1) 320-8427/110
Fax: (+36 1) 320-8427/119 
E-mail: E-Mail Image
Honlap: http://www.karolyi-kozgazd.hu
OM azonosí­tó: 203061

Ugrás az oldal tetejére