Belépés
facebook_page_plugin

Az a megtiszteltetés érte iskolánkat, hogy -eddigi sikeres pályázati tevékenységünknek és az EUROSCOLA vetélkedőkön való többszöri sikeres részvételünknek köszönhetően- Európai Parlament Nagykövet-iskolája címre jelölték.

A programban jelenleg 25 magyar középfokú iskola vesz részt, köztük a Károlyi is. Az Európai Unió Nagykövet-iskolája az EU összes államában zajló program, amelynek fő célja a fiatalok figyelmének felkeltése Európa és az európai parlamenti demokrácia iránt.
Ennek apropóján a projekt keretein belül iskolánk Európa-napot rendezett, amelynek során EU-s infopontot állítottunk fel és kialakítottunk egy Európa-termet, ahol különböző, papír alapú és interaktív kvízeket tölthettek ki a diákok, valamint létrejött erre a napra egy Erasmus-szoba is. A diákok betekintést kaptak a spanyol, az olasz és az orosz nyelvekbe, a nulladikosok részt vehettek egy német és egy francia órán is, és volt speciális, Európa-napi filmklub.
Köszönet a szervezésért Kertész Anna tanárnőnek és Módos Csaba tanár úrnak, valamint mindenkinek, aki segítette munkánkat!
„In varietate concordia”
„Egység a sokféleségben”

ozio_gallery_nano

Elérhetőség

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

Károlyi Mihály

Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma

1139 Budapest, Váci út 89.

Telefon: (+36 1) 320-8427/110
Fax: (+36 1) 320-8427/119 
E-mail: E-Mail Image
Honlap: http://www.karolyi-kozgazd.hu
OM azonosí­tó: 203061

Ugrás az oldal tetejére