Felhívás 4 hónapos szakmai gyakorlatra Máltán



malta-lighthouse.jpgAz 1 hónapos májusi máltai úttal némi átfedésben az Erasmus+ PRO program keretében lehetősége van 3 tanulónknak hosszabb távú szakmai gyakorlaton részt venni. Mindenki jelentkezhet aki 2023. április 1-ig betölti 18. életévét és még nem vett részt angol nyelvterületen hosszú (4 hónapos) gyakorlaton. Aki 1 hónapos Erasmus+ úton már részt vett (Írország, vagy Drezda), az nyugodtan jelentkezhet. Az ágazati vizsga és az érettségi vizsga miatt ez a lehetőség a 11-es évfolyam számára érhető el.

Időpont: 2023. április 1 – augusztus 2.

A program hasonló az 1 hónapos kiutazáshoz, részletes leírást a jelentkezők a honlapon megtalálhatják a frissen meghirdetett utaknál a szállással, utazással, étkezéssel és a végzendő munkával kapcsolatban.

Jelentkezni az egy hónapos úthoz hasonló módon egy motivációs levél (magyar nyelvű) és egy angol nyelvű önéletrajz leadásával lehet az alábbi email címen:

karolyi.erasmus.palyazat@gmail.com

A levélben tüntesse fel hogy az „Erasmus+ PRO” programra jelentkezik. Ha mindkét programra beadná jelentkezését, mert még nem volt 1 hónapos úton, ezt is jelezze. Amennyiben kérdés merül fel, keressék Gere Gábor vagy Módos Csaba tanár urakat.

Leadási határidő: 2023. február 28. kedd éjfél



Kapcsolódó képek